fbpx

Journalen til Iselin Larsen


Iselin Larsen

Først kvinne ut i Journalen er vakre Iselin Larsen. Jeg fikk øyne opp for Iselin i fjor da hun bodde i et mirkohus ute i skogen. Jeg ble fascinert av at hun er en av dem som valgte å gå sin egen vei i livet og jeg følte meg ikke så alene med å velge å ikke være i en firkantet boks som samfunnet har skapt for oss. Hun drev en liten business i et mikrohuset og hun fulgte drømmen sin sammen med katten Mille.

Iselin var kvinnen som lærte meg å bli i sengen når mensen har meldt sin ankomst og for akkurat det rådet er jeg evig takknemlig. Det forandret livet mitt. Hun bruker dagene sine på å lære bort kvinnelig syklus til andre kvinner igjennom Passasjen og har nettopp utgitt bok med navn Feminin flyt – Syklusmagi for nybegynnere. I tillegg til dette viser hun spiritualitet på en enkel og lite skremmende måte og holder både nymåne- og fullmånesermoni hver måned.

Med andre ord – dette er en kvinne du bør følge med på og lære av. Hun er engasjert og åpner dører til en naturlig og feminin hverdag som alle kvinner bør ta del i.

Alle kvinner får like spørsmål og jeg må si at jeg elsker svaret hennes på spørsmål 1. Hun er dønn ærlig og jeg vet det er mange som sliter med inspirasjon til tider. Jeg kan kjenne på dette av og på igjennom året, men tipset hennes om å ikke stresse over mangel på inspirasjon er nok veldig nyttig å ta med seg. Det er helt normalt og inspirasjon kan dessverre ikke tvinges frem.

Så, god les og hvis du liker denne Journalen er jeg takknemlig hvis du ønsker å dele den videre.


Hva inspirer deg om dagen?

Jeg er inne i en periode akkurat nå hvor veldig lite inspirerer meg. Det kan føles frustrerende, men dette skjer fra tid til annen – og istedenfor å stresse med det lar jeg det bare være, fordi jeg vet at inspirasjon kommer i bølger og at den snart vil være tilbake igjen. Vi trenger ikke å føle oss inspirert året rundt, og det tror jeg mange kan ha godt av å vite.

Hva gjør deg tullete glad?

Det er så mye som gjør meg tullete glad. Men en ting som tidligere gjorde meg sur og gretten, har nå helt motsatt effekt på meg. Etter at jeg begynte å forstå og jobbe med min egen syklus, har jeg begynt å elske når mensen kommer. Da «hoppeklapper» jeg (jeg tuller ikke) og takker kroppen min for at den fungerer.

Det beste du kan spise akkurat nå?

Grønnkålsalat med granateple, valnøtter, chevre og olivenolje. Nam!

Din favoritt fysisk aktivitet, og hvorfor?

Klatring er en ganske ny hobby som jeg har fått, og jeg elsker hvordan de utfordrer meg både fysisk og mentalt. Ellers kan jeg danse morgen, middag og kveld – da føler jeg meg fri, feminin og levende. 

Er du en planlegger?

Ja og nei. Jeg må planlegge for å ha struktur i hverdagene, men er ikke like god på å følge planene hvis det blir for mange eller for langt frem i tid. Jeg er spontan og endrer ofte retning, så det holder å planlegge noen dager frem i tid.

Hva er det beste du kan gjøre for deg selv på daglig basis?

Logge min egen syklus og bruke syklusen som en guide i hverdagen for å leve mer i takt med min egen kropp. Det har hjulpet meg på så mange måter at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Syklusen er kvinnens superkraft, som vi alle burde bruke som den fordelen den er.

Har du en daglig indre praksis? Hvis ja, hvordan ser denne ut?

Jeg varierer morgenpraksisen min etter hvor jeg er i syklusen, fordi en del av syklusen er yin og feminin, mens den andre delen er yang og maskulin. Etter menstruasjon og frem mot eggløsning gjør jeg mer stretching og yoga på morgenen, eller bare setter på musikk og danser rundt i trusen. Etter eggløsning og til mensen er ferdig, har jeg lettere for å sitte stille og meditere, så da har jeg en morgenpraksis hvor jeg mediterer, bruker eteriske oljer, tenner røkelse og sitter i stillhet.  Jeg forsøker å gi kroppen min det den trenger dag for dag, istedenfor å være for streng og rigid. Men en ting er felles uansett – jeg starter dagen uten mobil og sosiale medier, for å gi meg selv indre ro på morgenen. 

Hva er din største frykt/limiting beliefs du har måttet overkomme for å komme dit du er i dag?

Det er mange, men den største er nok mine maskuline mønster og behovet for kontroll. Det å lene seg mer i de feminine energiene, slippe kontrollen, være mer sårbar og «stole på prosessen» har vært krevende og tatt lang tid, men det har vært så verdt det! Det har skapt enorme forskjeller i livet mitt, både privat og på jobb.

Er det noen ønsker/drømmer du jobber mot akkurat nå? Har du noen råd om hvordan begynne å realisere sine ønsker/drømmer?

Jeg skal snart begynne på min andre bok, og den har jeg store ambisjoner og drømmer for. Jeg har også planer om å gjøre en del endringer i bedriften min i 2022, som kommer til å kreve mye av meg. Min opplevelse er at mange lar seg stoppe av frykt og overtenking. Det er enkelt å si «bare gjør det» eller «slutt å tenke», men så lett er det ikke i praksis. Mitt tips kan derfor være å begynne å jobbe med sine frykter og begrensninger, fordi alt kan jobbes med. Ved å bli bevisst, forstå sine mønster og ta tak i en og en begrensning, kan man åpne mange nye dører for seg selv. Bli gjerne med på måneseremonier med meg, dersom du vil få konkrete metoder for å jobbe med dette – eller bruk andre verktøy som du vet fungerer. 

Hva betyr frihet for deg?

Frihet betyr frihet fra triggere, frykt og begrensende tankemønster. Alt for mange er fanget i dette, og kommer seg ikke videre, lar seg stoppe av gamle mønster og sitt eget hode. Dette har jeg selv jobbet med i mange år, og lærer andre hvordan de kan gjøre det samme. Frihet er også økonomisk og tidsmessig frihet, som er største motivasjonen for at jeg startet min egen bedrift for fire år siden.Tusen takk til Iselin for at hun ønsket å være med på dette. Hvis du ønsker å vite mer om Iselin, kan du føle henne på Instagram og besøke hjemmesiden hennes. Hvis du vil lære mer om din egen syklus, bør du melde deg på passasjen og kjøpe boken hennes. For å delta i hennes månesermonier, kan du trykke her. Jeg er spent på hva fremtiden bringer for Iselin, men en ting er jeg helt sikker på; det kommer til å være fantastisk.

Hvis du er interessert i hvem jeg er og hva jeg gjør kan du lese mer om meg her. Klikk her for å lese mer om mitt coaching program LIVSGLEDE – Finn din indre gnist. Jeg håper på å lansere en podkast om ikke så lenge og i nær fremtid håper jeg å lansere en liten nettbutikk med mine favorittprodukter på det norske marked innen interiør og velvære – i tillegg til å produsere opp egne bøker i tråd med mine kurs. Det er mye som skjer, så sørg for å følg med på Instagram. Da er du alltid oppdatert på hva som skjer. .


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.