fbpx

Syns du det er skummelt å tenke på om du har det bra der du er, eller om du bør endre på noe i ditt liv?

Livsglede


Finn din indre gnist

En 30-dagers reise hvor vi sammen kartlegger hva som potensielt skaper misnøye i ditt liv

1:1 samtale hver uke og tilrettelagte handlinger for å komme dit du ønsker være i livet. Du oppnår mer livsglede.Se for deg

Hva om:
…Du våkner opp hver dag og gleder deg til en ny dag?
…Du vet hva du skal gjøre for å leve mer meningsfylt enn det du gjør nå?
…Du er tilfreds og takknemlig for det du har oppnådd i livet fremt til nå og gleder deg til fortsettelsen?
…Det finnes andre måter å leve livet på enn det du gjør i dag?
…Det finnes håp i det rutinebaserte livet du lever?

Uten å ha:
…Dårlig samvittighet ovenfor andre fordi du fokuserer på hva som gjør deg glad.
…Dårlig selvfølelse, stress og overveldet over at du tar valg basert på dine egne behov.
…Følelsen av at du er den som stopper deg selv fra å leve det livet du vet du fortjener å leve.


Har du hørt at du skal ta på deg din egen maske før du hjelper andre?

Du er ikke egoistisk når du prioriterer deg selv. Det er livsnødvendig. Når du dekker dine behov, gir du automatisk mer omsorg til de rundt deg. Du skal være øverst på din prioriteringsliste. Det finnes ingen egoisme i å prioritere seg selv, vi har bare et samfunn som har lært oss at det er sånn det skal være. Men det betyr ikke at det er riktig.

Har du noen gang lurt på om du har det bra?

Det kan være en skremmende tanke å ha, men du skal vite at den kommer av en grunn.

Syns du det er skummelt å tenke på om du har det bra der du er, eller om du bør endre på noe?

Det skjønner jeg veldig godt. Jeg syns også det i starten. Det jeg vil fortelle deg først er at du kan velge å utfordre denne tanken sammen med noen. I vår første samtalte snakker vi nettopp om dette. Vi snakker om hvordan du egentlig har det, kartlegger livet ditt og hva du ønsker å ha i livet ditt akkurat nå.. Du er ikke alene om disse tankene og jeg er sammen med deg hele veien. Kanskje du finner ut at du har det sikkelig bra der du er? Noe som er helt fantastisk.

Men hvis du finner ut at du ikke har det så bra og kjemien er tilstede mellom oss, ønsker jeg at vi jobber sammen. Og hva er vårt felles mål? At du skal ha det bra i ditt liv. Noen ganger krever det få drastiske endringer, andre ganger noen justeringer som gir livet en større glede og tilfredshet. For det er det vi ønsker, å ha et godt liv. Våkne opp hver morgen med et smil og glede over at det er en ny dag. Hvis du hevet øyenbrynene dine nå, bør vi nok ta en prat. For da kommer jeg til å fortelle til deg at du fortjener å våkne opp hver dag med en form for glede. Det finnes ingen unntak. Du fortjener det. Ditt mål i dette livet er å ha det bra, uansett hvordan det ser ut for deg.HEI

Jeg heter Bettine og la meg kort fortelle deg hvordan dette kurset ble til og hvorfor det er laget FOR DEG.

Jeg har ikke hatt et veldig enkelt liv, men uansett hvor ille livet har vært har jeg alltid visst dypt inni meg at jeg fortjener et godt liv.

Jeg har alltid vært en nysgjerrig person, spesielt nysgjerrig på hvordan vi oppfatter alt i livet helt forskjellig.

Siden jeg har hatt et vanskelig liv, har jeg brukt mye av min tid på å overkomme traumer og konsekvenser som setter seg i kroppen etter psykisk vold. Denne erfaringen har jeg tatt med meg og forvandlet til dette coaching programmet.

Jeg ser andre kvinner er trist og lei seg for ofte. Jeg ser tomhet i øynene og rutinene tar overhånd. Kvinner som lever for å glede andre enn seg selv. Jeg får vondt i hjertet når jeg ser dette. Jeg får vondt i hjertet når kvinner snakker seg selv ned og snakker stygt om seg selv.

Jeg har søkt ned i sjelen min og funnet ut hva jeg kan bidra i denne verden for å styrke andre kvinner. Være til hjelp og kjempe for at kvinner skal vite at de fortjener bedre. Kvinner fortjener det livet de drømmer om. Uten unntak.

Jeg hjelper deg som er:


Åpen

Du som er åpen for å endre noe i sitt liv for å gi rom til mer glede. Du som vil utforske nye vaner som styrker troen på deg selv.

Nysgjerrig

Du som er nysgjerrig og har lyst til å åpne seg opp for nye måter å leve på. Du som har lyst til å prøve deg frem.

Usikker

Du som er litt redd og føler seg alene, men har lyst til å utforske mer i livet. Du som kjenner at livet bør endre seg men er usikker på hvor du skal starte.
Hva gjør meg annerledes enn andre?


Jeg vet hvor vanskelig det kan være å innse hvordan livet ditt lever egentlig er. Det å være brutalt ærlig med seg selv. Men sannheten er at vi ikke kan ha et liv som er basert på MEG MOT MEG. Vi må spille på lag med oss selv. Være vår egen støttespiller, vår beste venn. Ingen tanker er for vonde å tenke. Tanker er ikke farlig, vi har bare gjort det farlig for oss selv over tid.

Jeg er ikke her for vise deg at en vei i livet er riktig vei. Det finnes like mange veier, som det finnes mennesker. Det jeg er her for å vise deg er at det er greit å velge den veien du ønsker, uansett hva det måtte være.

Jeg er ærlig. Når jeg ser at du snakker deg selv ned, sier jeg ifra. Vi utforsker tanken sammen og endrer det du sier til deg selv.

Jeg kan ikke love at livet er en dans på roser for alltid når programmet er ferdig, men du får verktøy tilpasset deg og hvordan du takler livet ditt. Det gjør livet litt enklere hvis du velger å bruke dem.

Jeg lærer deg at det er du som bestemmer hvordan du ser på livet, du bestemmer hvordan du skal håndtere en situasjon og du har selv det du trenger for å gjøre livet ditt bedre.

Jeg tilbyr støtte og jeg lytter til deg uten å dømme deg. Vi har alle en unik historie og jeg tilbyr å høre på din uten å sammenlikne den med min egen.Hvordan fungerer dette


Når vi begynner å jobbe sammen, starter vi først med en samtale hvor vi kartlegger hvor du er i livet, hvordan du har det og hva du tenker jeg kan hjelpe deg med.

…Hver uke har vi en 1:1 samtale. Disse samtalene er individuelt lagt opp og er tilpasset der du er.

…Vi starter hver 1:1 samtale med å gå igjennom uken som har vært og eventuelle utfordringer du har møtt på.

…Du får en til to oppgaver du skal fokusere på den kommende uken. Det krever ikke mye tid eller ressurser, men det hjelper deg på veien mot målet du har satt deg.

…Etter hver 1:1 samtale får du tilsendt materiale som forklarer hva du skal gjøre den kommende uken og informasjon om hvorfor du skal nettopp skal gjøre disse handlingene.
Livsglede – Finn din indre gnist


Livsglede – Finn din indre gnist er et 30-dagers coaching program som er individuelt designet for deg og der du er i livet akkurat nå.


1:1 Coaching

6 x 1:1 samtaler med meg hvor vi fokuserer på deg og ditt mål. VI jobber målbevisst og vi tar opp utfordringer underveis som kan komme opp. Programmet inkluderer materiale som støtter din reise.

Mail support

Når du sender meg en mail til meg, får du svar innen 12 timer. I mellom timene våre er jeg tilgjengelig for deg, slik at du føler deg 100% støttet på din reise.

Nye vaner

Du får fire nye vaner og tenkemåter du skal jobbe med i disse ukene for å utfordre deg selv til å tenke på en ny og mer støttende måte. Dette er vaner som vi vet fungerer basert på forskning.

Resultater

I vår avsluttende samtale, går vi igjennom ukene som har vært. Du får et bilde på utviklingen de siste fire ukene. Du går ikke tomhet fra denne samtalen, du får tilsendt en BONUS slik at du kan fortsette din magiske reise.
Hva er neste steg?


…Er du klar for å jobbe sammen? Klikk på knappen under og book en kartleggingstime med meg. Under denne samtalen blir vi bedre kjent med hverandre og jeg stiller deg spørsmål som gjør det enklere for meg å vite hvordan jeg på best mulig måte kan hjelpe deg.

Mot slutten av samtalen, vil en av to ting skje… Enten vil du passe perfekt til dette coaching programmet og jeg vil invitere deg til å bli med videre.

Eller så vil vi ikke passe sammen. Og det er helt i orden det også. Hvis dette skjer, gir jeg deg noen råd på veien som du kan ta med deg videre.This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.