fbpx
personlig design
Personlig
DESIGN

Aksepter deg selv

slik du ble designet

– rupi kaur

En skreddersydd personlig bok om ditt Human Design, Astrologi og Gene Keys

Jeg tror at jo mer du vet om deg selv og den du er, jo bedre kan du ta valg og avgjørelser basert på deg og dine ønsker i ditt liv. Det som virkelig hjalp meg, var å finne ut hvem jeg var i Human Design, Astrologi og Gene Keys. 

Derfor tilbyr jeg at du kan kjøpe en bok som er basert på ditt design innen Human Design, Astrologi og Gene Keys. Boken er på ca 35 sider og gir deg konkrete svar på hvem du er og hvordan du burde løse noen utfordringer i livet. Dette vil hjelpe deg. Alt jeg trenger å vite er nøyaktig dato, klokkeslett og stedet du er født. 

Hva
ER DET?

HUMAN DESIGN: Et system som beskriver våre forskjeller som mennesker. Det er satt sammen av flere komponenter med elementer fra moderne genetikk og urgammel viten. Det er et logisk og utrolig detaljert kartverk over de forskjellige mulighetene som ligger til grunn i dannelsen av et menneske. Et genialt verktøy for å forstå hvem DU er, som gir deg strategi og en autoritet som kan guide deg gjennom livet.

ASTROLOGI: Læren om sammenhengen mellom livet på jorden og himmellegemenes bevegelser på himmelen. Astrologiens tanke er at energiene på jorden følger de samme syklusene som energibevegelsene i resten av universet, og som gjenspeiles i planetenes bevegelser i vårt solsystem, og som ethvert menneske er et unikt uttrykk for. Din fødsel er universet som skaper en del av seg selv som menneske på jorda. Kvalitetene i ditt fødselsøyeblikk (ditt horoskop) beskriver derfor det unike individet du er. Det fins ingen andre som er som du er eller som ser universet på den måten du gjør.

GENE KEYS: Basert på en grunnleggende bevissthetskode og inspirert av kineseren I Ching, er gennøklene en indre reise hvis formål er å transformere vår kjernetro om oss selv, og dermed heve livene våre til et helt nytt bevissthetsnivå.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.