fbpx
Take me to Paris
Take me to Paris
Take me to Paris

Take me to PARIS

I disse sommerdager drømmer jeg meg bort og jeg befinner meg i Paris. Jeg setter på koselig cafe spilleliste mens jeg ligger i hengekøyen og drømmer meg bort i fransk mat og drikke. Jeg kan ligge lenge og drømme meg helt bort.

Jeg har aldri vært i Frankrike, det har aldri vært på ønskelisten heller, inntil nå. Etter timer med fransk musikk har jeg en drøm om Frankrike og Paris. Drømmen er selvfølgelig maksimalt romantisert. Jeg ser for meg at jeg har på en fantastisk fin kjole og en sykkel med blomster, mat og vin i kurven og en piknik i en fin park nær Eiffeltårnet eller et glass vin på en skjønn liten cafe. Med denne romantiske drømmen har det kommet en fantasi om å lære fransk.

Jeg elsker å sette på musikk som synger på fransk, spansk eller portugisisk. Det gir en helt annen stemning i hele rommet og i meg. Jeg blir ekstra glad og ekstra drømmende. Det gir meg en sikkelig boost. Bonus er hvis det er strålende sol eller regner.

Take me to Paris
Take me to Paris

Jeg er en sucker for stemning via musikk og film. Er det riktig stemning jeg ser etter, kan jeg se en film mange ganger for å få den følelsen. Og følelsen kommer hver gang jeg ser filmen, uten unntak.

Å reise til Paris er for øyeblikket ikke mulig, derfor er det deilig å kunne drømme seg bort i stedet. Jeg har noen tips til filmer, serier og musikk du kan høre på for å oppnå riktig stemning.

Emily in Paris

De urørlige

Amélie

Coco avant Chanel

Midnight in Paris

La vie en Rose

Funny face

Julie & Julia

The Dreamers

Eller høre på fantastiske spillelister som:

French Cafe Lounge

French mornings // la vie en rose / emily in paris vibes

eller denne:


One day

TAKE ME TO PARIS

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.