fbpx

Veganske amerikanske pannekaker

Veganske amerikanske pannekaker

What’s not to LOVE?

Jeg er en evig slumper, men innimellom klarer jeg å fange opp hva jeg faktisk putter i oppskriftene mine for å gi de videre til de som vil ha. Og nå har jeg skrevet ned en MUST MAKE pannekaker. Dette er en fin grunnoppskrift for å få de fluffy, tykke og sikkelig gode veganske amerikanske pannekakene.

Oppskrift
 • 150g hvetemel
 • 50g havregryn (malt til mel)
 • 2ss chiafrø
 • 1ts bakepulver
 • 1ts natron
 • 1ts kanel
 • 1 stor klype salt
 • 1ss lønnesirup (evt honning hvis du spiser det)
 • 2dl usøtet soyamelk
 • kokosolje til steking
 1. Bland alle ingrediensene og rør godt. La røra hvile i 10-15 minutter.
 2. Stek pannekakene på middels til lav varme.

Her er mine pannekaketriks:

 • Begynn med litt over middels varne og skru ned varmen jo varmere pannen blir.
 • Pannekakene er ferdig på den første siden når det bobler på nesten hele pannekaken. Da har den hevet seg godt og klar til å snus. Ser du at pannekaken ikke rekker å få bobler før den blir svidd, må du skru ned varmen.
 • Bruk godt med kokosolje når de steker, da blir de sikkelig sprø med god smak og myke innvendig.
 • Min favoritt topping er frosne bringebær. Jeg smuldrer hele bringebær og strør de på varme pannekaker. Det er (etter min mening) den beste kombinasjonen. Søte pannekaker med syrlige bringebær. Just perfect.

Nå som sommeren er i gang er det så koselig å servere veganske amerikanske pannekaker til frokost med masse deilig frukt og en kopp te/kaffe mens dere hører på herlig fransk cafe musikk.

What’s not to love?

Veganske amerikanske pannekaker
Veganske amerikanske pannekaker
Veganske amerikanske pannekaker

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.